PROJECT SPECIFICATIES

  • Opdrachtgever: Van de Tillaar Gevelmontage
  • Locatie: Kerkrade
  • Project: Sanering van 1080m2 gevelpanelen.

OVER HET PROJECT

Samen met onze partner Van de Tillaar Gevelmontage een winkelpand van de Leenbakker in Kerkrade gesaneerd. Het bedroeg hier om 1080 m2 gevelpanelen, een van de vereiste was dat de winkel ten alle tijden open moest blijven voor bezoekers.

In het winkelpand zelf stond voor de gevelpanelen aan de binnenzijde een muur, echter boven het verlaagde plafond was de constructie open naar de gevelpanelen deze hebben we vooraf aan de asbestsanering eerst helemaal dicht gezet met bouwzeilen. Ook een van de vereiste van onze opdrachtgever was dat wat Smorgens gesaneerd zou worden, de zelfde dag weer dicht gemaakt moest worden doormiddel van nieuwe wandpanelen.

De asbesthoudende panelen hebben we in zijn geheel verwijderd door deze panelen aan te zuigen met een vaciumzuiger aan de verreiker, waarna we ze in zijn geheel in de container hebben kunnen leggen. Uit eindelijk hebben we in 12 dagen tijd, het gehele pand verwijderd van asbest, en weer voorzien van een nieuwe gevel.

Wij willen van de Tillaar Gevelmontage en Leenbakker bedanken voor deze mooie opdracht, en wensen Leenbakker veel plezier met het verbouwde pand.

Laat ook uw asbest verwijderen door Milieutechniek Reuver. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.