Risicoanalyse en advies

Wanneer u als klant voornemens bent een verbouwing of (gedeeltelijke) sloop uit te voeren, is het van belang dat u weet of er zich asbest in het betreffende bouwwerk of object bevindt. U bent namelijk in overtreding wanneer u de werkzaamheden aanvangt zonder hiervan op de hoogte te zijn.

Milieutechniek Reuver staat u graag bij met advies. Indien u gebruikmaakt van onze diensten, komen wij ter plekke een kijkje nemen om een risicoanalyse te maken van de situatie. Indien zich asbestverdachte materialen aandienen, is het nodig een asbestinventarisatierapport op te stellen. Dit mag enkel vervaardigd worden door een gecertificeerd SC-540 asbestinventarisatiebureau. Wij adviseren u graag en nemen u indien gewenst deze zorg uit handen. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Asbestsanering

De hoofdmoot van onze activiteiten bestaat uit het daadwerkelijk saneren van uw woning, bedrijfsgebouw of ander object. Milieutechniek Reuver maakt hierbij gebruik van eersteklas materialen, volledig gekwalificeerd personeel en deskundige toezichthouders. Uiteraard bezitten wij alle benodigde certificaten en vergunningen, en zijn wij Eerland- en Ascert-gecertificeerd.

Doordat wij enkel gebruikmaken van tot DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest) opgeleid personeel, zijn wij flexibel in onze inzetbaarheid en kunnen wij werken volgens de huidige strenge wet- en regelgeving. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers kunnen wij elke klus, groot of klein, zonder problemen aan. Daarbij bieden wij een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon, of het contactformulier op onze site invullen.

Calamiteiten

Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06-82654102!

U kunt ons bereiken bij bijvoorbeeld brand- en stormschade, waarbij acuut asbestvezels zijn vrijgekomen die een direct gevaar opleveren voor de volksgezondheid.

Bodemsanering

In samenwerking met ons zusterbedrijf Bodemsanering Reuver, kunnen wij behalve gebouwen ook uw verontreinigde bodem saneren. Hierdoor zijn wij in staat alle saneringen in eigen beheer uit te voeren, waardoor we niet alleen kunnen garanderen dat er volgens onze strikte normen gewerkt wordt, maar me ook het kostenplaatje richting klant laag kunnen houden.

Voor meer informatie willen wij u vriendelijk verzoeken gebruik te maken van het contactformulier elders op deze site.

Heeft u ons nodig?

Heeft u hulp en advies nodig bij het verwijderen van asbest? Wij kunnen u met onze diensten op meerdere vlakken adviseren, ondersteunen en helpen. U kunt ons altijd bellen of mailen!

Heeft u ons nodig?

Heeft u hulp en advies nodig bij het verwijderen van asbest? Wij kunnen u met onze diensten op meerdere vlakken adviseren, ondersteunen en helpen. U kunt ons altijd bellen of mailen!

Sloopwerk

Onze moedermaatschappij Thijssen Emans is gespecialiseerd in alle soorten sloopwerk. Hierdoor kunnen wij het totaalpakket van sloop en sanering (zowel bodem als asbest) van begin tot eind in eigen beheer uitvoeren. U heeft dus niet van doen met meerdere partners, maar heeft één aanspreekpunt voor uw gehele project. Niet alleen zijn we in staat op deze manier efficiënter en sneller te werken, het is ook nog eens overzichtelijker en goedkoper dan wanneer voor elk deeltraject een ander bedrijf moet worden ingeschakeld. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte op voor de totaalsloop en sanering van uw project.

Afvoer

Omdat Milieutechniek Reuver VIHB-gecertificeerd is, zijn we gemachtigd om afvalstoffen te vervoeren en te storten. Door de samenwerking met ons zusterbedrijf WiJo Reuver beschikken wij over een uitgebreid assortiment containers om uw verontreinigde materialen af te voeren. Ook is het mogelijk om containers (1 m3 tot 40 m3) te huren om bij bijvoorbeeld verbouwingen uw afval en puin te verwijderen.

Voor meer informatie willen wij u vriendelijk verzoeken gebruik te maken van het contactformulier elders op deze site.

Recycling

In samenwerking met onze moedermaatschappij Thijssen Emans bieden wij mobiele puinrecycling aan. Hierdoor kunnen wij steenachtig puin, afkomstig van sloop-, bouw- en renovatiewerkzaamheden of productieprocessen, op vrijwel iedere locatie bewerken tot gecertificeerd granulaat. Ook kunnen wij verschillende soorten keramische materialen recyclen en uit voorraad grondstoffen als chamotte voor nieuwe keramische toepassingen leveren.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.thijssen-emans.nl of contact opnemen middels het contactformulier elders op deze website.

Overige

Samen met onze zusterbedrijven kunnen wij nog diverse andere diensten leveren, waaronder het transport van materialen middels onze uitgebreide variatie aan transportmaterieel. Ook leveren we betonproducten waaronder stelbeton voor wegentoepassingen en keerwandblokken. Deze zijn een beproefd recept voor het bouwen van flexibele doch stabiele keerwanden. Verder kunnen wij onder andere grondverzet, containerverhuur en de levering van zand en grind en sierbestrating voor u leveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier elders op onze website, of rechtstreeks met één van onze zusterbedrijven.

www.thijssen-emans.nl

www.wijo-reuver.nl

Referenties