Over ons

Deskundige en energieke professionals

Milieutechniek Reuver is gespecialiseerd in asbest verwijderen. De asbestsaneringen worden door onze gekwalificeerde en ervaren asbest verwijderaars uitgevoerd. Milieutechniek Reuver beschikt over de gereedschappen en technieken om met deze asbestverwijdering een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Wij voeren onze werkzaamheden dagelijks uit bij o.a. bedrijfspanden, overheidsinstellingen, woningen van particulieren maar ook bij woningcorporaties

Indien gewenst kunnen wij het gehele traject van sloop, bodem- en asbestsanering in eigen beheer uitvoeren. Dit door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf Thijssen Emans & Co, waardoor de specialisaties sloopwerkzaamheden, transport, bodemsanering, mobiele puinrecycling en de recycling van keramiek en mineralen ook tot ons voorzieningenpakket gerekend mogen worden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Milieutechniek Reuver heeft het MVO hoog in haar vaandel staan. Rekening houdend met mens, milieu en samenleving zijn de navolgende aspecten binnen het MVO van toepassing:

  • Asbestsanering: schoonmaken van gebouwen die “besmet” zijn met asbest met als doel het risico voor de volksgezondheid weg te nemen; hergebruik van gebouwen en materialen mogelijk te maken en de kwaliteit van leefomstandigheden te verbeteren.
  • Recycling: samen met moederbedrijf Thijssen-Emans worden materialen die van sloop en sanering komen zoveel mogelijk gerecycled. Zo krijgt puin en grond vaak een nieuwe bestemming.
  • Transport: MTR werkt met auto’s die voldoen aan de Euro-6 norm, en draagt zo bij aan de schone mobiliteit. Daarnaast beschikken alle auto’s en werkbussen over een GPS systeem zodat de kortste route wordt bepaald en er niet overbodig gereden wordt.
  • Machines: Wij beschikken over energiezuinige machines zodat wij de CO2-uitstoot zo klein mogelijk houden.
  • Investeringen: Wij zijn onze plannen voor de toekomst aan het maken m.b.t. de energie van ons pand zoals zonnepanelen, warmtepomp enz.
  • Personeel: MTR is een goede werkgever en doet integer zaken. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze medewerkers goed worden bijgeschoold. Maar bovenaan staat de veiligheid en welzijn van onze medewerkers. Bij ons werkt jong en oud en wordt er geen onderscheid gemaakt tussen man en vrouw. Wij kunnen snel reageren op werkaanbod omdat wij buiten ons eigen vaste personeel ook veel personeel inhuren.
  • Goede doelen en sponsoring:

Wij steunen lokale verenigingen, af en toe sponsoren we ook grotere evenementen een daar van is bijvoorbeeld “Jumping for cancer” geweest. Zulke goede en belangrijke doelen verliezen wij natuurlijk niet uit het oog!

Wij voldoen aan de certificering van Normec Asbestverwijdering